Standenbouw / Decor

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

A&B Project begon als bedrijf met een specialisatie in standenbouw. U kan bij ons rekenen op ervaren ontwerpers en een netwerk van vaklui die ons helpen uw project te realiseren. Dit maakt ons uw ideale partner voor een beursstand, van ontwerp tot realisatie.

Onze expertise en ons netwerk zijn de basis voor het uitwerken van uw beursstand. In samenspraak werken we aan een project dat uw verwachting inlost. Hiervoor gaan we aan de slag met oog voor detail en met de nodige flexibiliteit.

Tijdens een eerste gesprek bespreken wij het idee achter en het doel van de stand. U communiceert in dit gesprek aan ons uw verwachtingen. Op basis hiervan denken wij een creatief concept uit. Hierbij plaatsen wij functionaliteit en originaliteit centraal. Wij werken voor u een hedendaags concept uit en stemmen dit vervolgens af op uw budget.

Indien dit alles aan uw wensen voldoet, gaan wij over tot de realisatie.

Door onze ervaring in de standenbouw kunnen we u met raad en daad bijstaan in het ontwerp en de plaatsing van uw beursstand. U kan op ons rekenen voor het respecteren van de deadlines en een kwalitatieve, moderne afwerking die u met trots kan presenteren. U kan steeds terecht bij een vaste contactpersoon, wat de communicatie correct, helder en vlot maakt.

Vertrouwt u ons met uw project? Dan kan u rekenen op creativiteit, design en vakmanschap.