Standenbouw - Decor

Standenbouw en decorbouw door A&B Project: het perfecte huwelijk tussen creativiteit en commercialiteit

Decor- en standenbouw: van ontwerp tot realisatie

A&B beschikt over 25 jaar ervaring in decor- en standenbouw op nationaal en internationaal niveau. Onze medewerkers coördineren het volledige proces – van creatieve ontwikkeling tot professionele realisatie.

We steunen op een uitgebreid netwerk van vakmannen voor de vervaardiging van uw beursstand. Een betrouwbaar team van specialisten – van schrijnwerkers tot meubelmakers en schilders – voert elk ontwerp tot in de kleinste details uit. En dankzij onze lokale contacten met de juiste mensen spelen we snel en flexibel in op uw wensen, waar en wanneer u ons ook nodig hebt.

Beursstand ontwikkelen: alles is mogelijk

Onze opgebouwde expertise en ons ruime netwerk stelt ons in staat om elk idee te realiseren. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek bespreekt u uw verwachtingen met ons. Daarna ontwikkelen we een creatief concept dat het doel van uw beursstand of decor optimaal ondersteunt. Met oog voor functionaliteit, originaliteit en design proberen we aansluiting te vinden bij uw wensen én die van uw bezoekers. Dit concept wordt vervolgens afgestemd op uw budget.

Gaat u akkoord met het concept en ons financiële voorstel? Dan zetten we alles in gang voor de bouw en plaatsing van uw beursstand.

Decor- en standenbouwers in hart en nieren

Voor A&B Project begon alles met het bouwen van beursstanden. Het is de basis waarop ons bedrijf is gebouwd. Het is een passie die we elke dag perfectioneren en die we verfijnden door de jaren heen.

Deadlines respecteren is voor ons team net zo gewoon als ademhalen. We zijn stipt, maar willen nooit inboeten op kwaliteit en een perfecte afwerking. Daarom plannen we uw project tot in de kleinste details. En respecteren we zonder problemen de opleveringsdatum. Hebt u vragen over uw project? Dan staat uw vaste contactpersoon op elk moment voor u klaar met een helder antwoord.

Uw standenbouw in handen leggen van A&B Project? Dat is kiezen voor een perfect huwelijk tussen creativiteit, design en vakmanschap.

Ontdek het zelf: contacteer ons meteen voor een kennismakingsgesprek.

Projecten

AEG

Batibouw 2019

Betafence

Batibouw 2017

Dietrich

Batibouw 2017

Remeha

Batibouw 2017

Orde Van Architecten

Batibouw 2017

Levis

Batibouw 2016

Unilever

Forbo

Batibouw 2016

Orde van Architecten

Batibouw 2016

Betafence

Batibouw 2016

AEG

Batibouw 2016

Dietrich

Batibouw 2016

NMC

Batibouw 2016

Remeha

Brackenier

Tavola

Akzonobel - Levis

Niko

Batibouw

Lipton

Horeca expo

WDP

Transport & Logistics

Up2Date

Meubelbeurs 2018

Brussels By Night

Meubelbeurs 2017

Brussels By Night

Meubelbeurs 2018

Enersys

Transport & Logistics 2017

Mobliberica

Meubelbeurs 2018

Qualiphar

farma

Lee

Unilever

Orde van architecten

Batibouw 2015

Allergan

Ophthalmologia Belgica

Levi 's

Biohorma

farma

Square

AEG

Batibouw 2014

Medal

meubelbeurs

Levi 's house

Wrangler

B&T textilia

Mexx